Утре ќе се одиграат натпреварите во деветтото коло од македонската Кугларска лига

Утре / 14.03.2015 година, сабота/ ќе се одиграат натпреварите во деветтото коло од македонската Кугларска лига.Најинтересен ќе биде натпреварот помеѓу екипите на Работнички и ГТЦ, каде во директен дуел ќе се борат за второто место во табелата.
Во рамките на деветтото коло ќе се одиграат следните натпревари:
Империјал Тобако – Вардар 2014 – почеток 10 часот, куглана “Мусандра” (патеки 1-4), ГТЦ Скопје
Адинг 18 Август Хераклеа – почеток 10 часот, куглана “Мусандра” (патеки 5-8), ГТЦ Скопје
Македонија – Макпетрол – почеток 13 часот, куглана “Мусандра” (патеки 1- 4), ГТЦ Скопје
Работнички- ГТЦ – почеток 13 часот, куглана “Мусандра”, ГТЦ Скопје (патеки 5-8)
Најинтересен ќе биде натпреварот помеѓу екипите на Работнички и ГТЦ, каде во директен дуел ќе се борат за второто место во табелата.
Во рам

Пронајдете не на следниве мрежи: