Утре ќе започне тринаесеттото коло од Македонската кугларска лига

Утре /17.04.2015 година, петок/ во 17 часот во кугланата “Мусандра” со натпреварот помаѓу Работнички и 18 Август Адинг ќе се отвори тринаесеттото коло од Македонската кугларска лига.Преостанатите три натрпевари ќе се одиграат во сабота, и тоа во кугланата “Мусандра” во 10 часот ќе се одиграат напреварите помеѓу Македонија – ГТЦ (5-8 патека) и Империјал тобако ТКС – Макпетрол (1-4 патека), додека во кугланата во СЦ “Борис Трајковски” во 11 часот ќе играат Вардар 2014 – Хераклеа.Преостанатите три натрпевари ќе се одиграат во сабота, и тоа во кугланата “Мусандра” во 10 часот ќе се одиграат напреварите помеѓу Македонија – ГТЦ

Пронајдете не на следниве мрежи: