Утре официјално ќе биде пуштен во употреба нов кружен тек во Скопје

Loading...

Новоизградениот кружен тек меѓу улиците 16. Македонска бригада и Коце Металец, во населбата Автокоманда, утре во 11 часот официјално ќе биде пуштен во употреба.На отворањето за сообраќај на кружниот тек ќе присуствуваат градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски.На отворањето за сообраќај на кружниот тек ќе присуствуваат градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и градоначалникот на општина Гази Баба

loading...