УЖИВАНЦИЈА: Мечка се лади во када!

Loading...

Денот е претопол за нормално да се функционира. Со ова се сложува и мечката Такода во зоолошката градина во Орегон, која реши да ги преземе работите во свои раце и да се разлади.Погледнете го видеото кое е невозможно да се гледа само еднаш, и на кое мечката ужива во бањањето и наликува на човек:
Погледнете го видеото кое е невозможно да се гледа само еднаш, и на кое мечката ужива во бањањето и наликува на човек:

loading...