Вака Руските возачи и пешаци ја избегнуваат смртта

Loading...

Оваа колекција од снимки во која пешаците и возачите за влакно ја избегнуваат смртта на руските патишта дефинитивно е вредна за гледање
 Снимките доаѓаат од руските возила со аматерски камери која тамошните возачи ја монтираат за да може осигурањето и полицијата во случај на несреќа да знаат што всушност се случило.
 Снимките доаѓаат од руските возила со аматерски камери која тамошните возачи ја монтираат за да може осигурањето и полицијата во случај на несреќа

loading...
Loading...