Вака Samsung го исмева Apple!

Loading...

Причината поради која го исмеваат е големиот екран. Односно реченицата на Стив Џобс дека „никој никогаш нема да купи голем телефон“. Samsung без проблем се шегува на сметка на производите на својот најголем конкурент Apple.
Овојпат, откако помина новата конференција на Apple, Samsung ни прикажува видео реклами кои секако се фокусираат на новите производи на Apple, начинот на работата на оваа компанија, потоа го исмеваат големиот екран на новиот iPhone 6, елементите на Apple Watch, животниот век на батериите и уште низа од други нешта.Целиот овој серијал на реклами е претставен под името “It doesn't take a genius”. Погледнете како го исмеваат: 

 

 
Samsung без проблем се шегува на сметка на производите на својот најголем конкурент Apple.
Овојпат, откако помина новата конференција н

loading...
Loading...