Вака се прави тоа- згодни Британци извеле стриптиз…

Во шото Британија има талент пејач глумел дека има проблем, влетала техничка екипа, но на крајот сите се соблекле пред збунетото жири.Се повеќе луѓе сакаат да станат инстант ѕвезди, така што нивниот талент ќе се препозне на некои од шоута направени токму за тоа. Овој настап со причина ја воодушеви британската јавност.
Жирито на шоуто Britain`s Got More Talent 2015 мислело дека пред нив стои уште едно младо момче кое пее задоволително, а сака да биде ѕвезда. Одеднаш се стишил, на сцената се појавила „техничка екипа“ и почнало вистинското шоу. Погледнете го видеото:Се повеќе луѓе сакаат да станат инстант ѕвезди, така што нивниот талент ќе се препозне на некои од шоута направени токму за тоа. Овој настап со при

Пронајдете не на следниве мрежи: