Вака се пренесуваат 200 000 iPhone уреди од Кина до САД

Loading...

На интернет форумот MacRumors се објавени неколку фотографии од читателот goforblacksky кој воедно е и член на екипажот на авионот кој пренесува товар од новите смартфони.„Да, ова е тоа што го работам, превезувам работи. Имам привилегија да бидам и мал дел од Apple. Тукушто слетав со 747 полн со iPhone 6…
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.„Да, ова е тоа што го работам, превезувам работи. Имам привилегија да бидам и мал дел од Apple. Тукушто слетав со 747 полн со iPhone 6…

loading...
Loading...