ВАКОВ шверц на цигари не сте виделе досега!

Loading...

Шверцерите секогаш наоѓаат нов начин за шверцување на разна роба, но вакво нешто досега сигурно не сте виделе.Овие шверцери за последната задача вложиле голем труд и време, но се било залудно.
Нивниот обид за шверц на огромна количина цигари е откриен.
Како планирале тие да прошверцуваат олку голема количина цигари, погледнете на следното видео.
Cigarettes smuggling by virealityОвие шверцери за последната задача вложиле голем труд и време, но се било залудно.
Нивниот обид за шверц на огромна количина цигари е откри

loading...
Loading...