Вакво паѓање од трамболина НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ ДО СЕГА!

Пробајте да го погледнете видеото без да се насмеете! Верувајте…НЕМА ДА МОЖЕТЕ!Рака на срце, дечково убаво си почна скокајќи на трамболината, но кога се обиде да прави салто наназад не очекуваше дека вакво нешто ќе му се случи. За среќа, неговиот другар беше до него, но не да му помогне туку да го овековечи моментот и се разбира, малку да пука сеир. Но кој би му замерил…
Погледнете го видеото:Рака на срце, дечково убаво си почна скокајќи на трамболината, но кога се обиде да прави салто наназад не очекуваше дека вакво нешто ќе му се случи

Пронајдете не на следниве мрежи: