Вашиот Фејсбук профил наскоро ќе изгледа сосема поинаку!

Loading...

Фејсбук апликацијата на вашиот телефон наскоро ќе изгледа многу поинаку. Се чини дека социјалната мрежа го тестира новиот изглед на профилот на корисникот кој сигурно нема да биде среќен со новите промени.Токму кога ќе се навикнеме на последното, стигнуваат нови промени. Фотографијата објавена на Твитер покажува дека профилната фотографија се поместува на центар од својата  стара позиција, а имињата сега се под неа.
Промени би требало да доживее и профилната фотографија, која сега изгледа многу помала.
Со оглед  дека се работи за промените кои наскоро би можеле да станат реалност, и понатаму имаме многу малку детали во врска со овие измени и допрва очекуваме да видиме дали тие ќе ги опфатат и About Photos и Friends страните.
На овие промени Фејсбук се одлучил за на корисниците да им го подобри изгледот на профилот и да дозволи подобро да ги презентираат информациите за себе.
Токму кога ќе се навикнеме на последното, стигнуваат нови промени. Фотографијата објавена на Твитер покажува дека профилната фотографија се поместу

loading...
Loading...