Верниците вака сакаат да се фрла Крсто

Ех на што се е спремна народната мудрост. Таа во последно време се преточува на социјалните мрежи. Ако внимателно следите ќе го осетите пулсот на времето. Па така и овој пат. После учеството во промената на името, Крсто е спремен за „фрлање“. 

Loading...