Верувале или не: оваа жешка девојка некогаш била маж!

Loading...

Оваа жешка девојка некогаш била маж!Верувале или не, оваа атрактивна девојка сепак е маж. 29- годишната Кристина Ферари во една емисија на OBN телевизија раскажува зошто го променила полот. Слушнете ја нејзината шокантна приказна..

 
Верувале или не, оваа атрактивна девојка сепак е маж. 29- годишната Кристина Ферари во една емисија на OBN телевизија раскажува зошто го променила

loading...
Loading...