Весна Бејби на посебен начин им го честиташе празникот на жените

Loading...

Весна Петрушевска во свој стил го честиташе 8 Март, Денот на жената.- Осми март за мене е одамна излитена форма на празнување, јас се борам секој ден за женските права…Среќен ден на сите жени секој ден, напиша Весна Бејби.
– Осми март за мене е одамна излитена форма на празнување, јас се борам секој ден за женските права…Среќен ден на сите жени секој ден, напи

loading...