Ви ја претставуваме главната причина зошто немате добар секс!

Loading...

Врската за една ноќ не е секогаш задоволителна и овој тип на врска би можел негативно да влијае врз вас во емотивна смисла.Ако сте сами и се прашувате што ви недостасува во вашиот сексуален живот, тогаш оваа студија може да ви обезбеди одговор.
Истражувањето спроведено во Пенсилванија во кое учествувале 95 хетеросексуални жени меѓу 20 и 68 години покажа дека основата на добар секс е – љубовта!
Оние дами кои послободносе однесуваат во кревет и се поотворени за експериментирање, биле исто така они жени кои ги сакале нивните сексуални партнери.Ако сте сами и се прашувате што ви недостасува во вашиот сексуален живот, тогаш оваа студија може да ви обезбеди одговор.
Истражувањето спр

loading...
Loading...