ВИ СЕ ЗАМАГЛАВУВААТ СТАКЛАТА во тоалетот? – Ставете пена за бричење и…

Loading...

Денес на интернет може да најдете голем број интересни и корисни идеи кои ќе ви помогнат во секојдневието.Доколку вашиот тоалет е без добра вентилација, тогаш знаете дека се јавува проблем по туширање. Огледалото и стаклата замаглуваат.
Цел живот РЕРНАТА ЈА ЧИСТИТЕ ПОГРЕШНО?- Еве како без многу труд да изгледа КАКО НОВА!
Ако избришете со крпа, ќе оставите траги, а овој мал трик ќе ги реши сите проблеми.
Видеото е на следната страна:

Доколку вашиот тоалет е без добра вентилација, тогаш знаете дека се јавува проблем по туширање. Огледалото и стаклата замаглуваат.

loading...
Loading...