Видео: 10 причини зошто го мразам Фејсбук?

Loading...

Веруваме дека секој би можел да ги наведе своите 10 причини поради кој Фејсбук го нервира. Па многу од нив би биле токму и оние што оваа девојка ги наведува.
Накратко, неа ја нервираат сите оние кој на Фејсбук истакнуваат колку се заљубени, кои се фалат, го претставуваат својот живот како совршен, постојано ги означуваат своите пријатели на фотографии, се договараат јавно каде ќе излегуваат, пишуваат шифрирани пораки или статуси…
Исто така ја нервира што Фејсбук предизвикува бесмислени расправии, како на пример тоа што некој пријател ќе види дека вие сте ја прочитале пораката а не сте му вратиле.
Сепак, вреди да се погледне видеото.
 Веруваме дека секој би можел да ги наведе своите 10 причини поради кој Фејсбук го нервира. Па многу од нив би биле ток

loading...