Видео: 2-годишно момче роди брат близнак!

Loading...

Едно двегодишно момче од Кина го носел својот брат близнак кој хирурзите неодамна го извадиле од неговата утроба.Малото момче имало болки во стомакот и проблеми со дишењето.
По неколку снимки, лекарите откриле дека тоа дете го носи својот брат близнак во себе.
Имено, станува збор за исклучително редок феномен кој се нарекува „fetus in fetu“ и до него се доаѓа ако едниот фетус остане заробен во едниот од близнаците. Тоа се случува на почеток на бременоста.
Доминантниот фетус тогаш расне нормално додека другиот се храни како паразит.
Видеото може да го погледнете на следната страна.

 
Малото момче имало болки во стомакот и п

loading...
Loading...