Видео:3D поглед на растот и развојот на фетусот во матката

Во ова видео е претставена целата физиологија на оплодувањето, растот и развојот на фетусот, како и оформувањето на сите негови органи. Интересно, многу професионално, а збогатено и со добри звучни ефекти. Можеби не секој од вас ќе може да ги разбере деталите во ова видео, но сигурни сме дека никој од вас нема да остане рамнодушен.Во ова видео е претставена целата физиологија на оплодувањето, растот и развојот на фетусот, како и оформувањето

Пронајдете не на следниве мрежи: