Видео: 5 факти за Лего коцките, кои не сте ги знаеле

Loading...

Слушајте, шутраци – ова е за вас.
Денес ви ја претставуваме новата целосна епизода со 5 факти за Лего коцките. -Го кажувате сосема погрешно
Множината од  Лего не е Легоси – туку Лего коцки
Креаторите на играчките тврдат дека Лего е придавка, а не самостојно име.
– Ги има во многу голем број
Постојат 62 Лего парчиња за секое човечко суштество на планетата Земја.
-Нашите нови Лего оптоварувања
Во 2011 година,излезе во продажба, Лего човек со природна големина , кој стои на плажа на Флорида, облечен во маица: „Не вистински како што си ти“
Тоа беше очигледно работа на Его Леонард, алтер – егото на еден мистериозен холандски уметник.

-Дупка во главата
Лего фигурите имаат мали дупки на врвот на нивните глави, за децата да можат да дишат и понатаму, во случај ако ги голтнат.
-Силата е моќна
Една Лего цигла може да издржи притисок од 430 килограми, пред  да се скршат.
-Го кажувате сосема погрешно
Множината од  Лего не е Легоси – туку Лего коцки
Креаторите на играчките т

loading...
Loading...