Видео: Ајкула се пораѓа на плажа!

На плажа во Флорида се случи еден несекојдневен настан. Постителите имале можност да видат ајкула која се пораѓала на плажата.На плажа во Флорида се случи еден несекојдневен настан. Постителите имале можност да видат ајкула која се пораѓала на плажата.
Ајкулата ја извлекол рибар. Таа била долга еден и пол метар, а веднаш по извлекувањето донела на свет неколку мали ајкули.
Проблем настанал кога и покрај тоа што спасувачите се обидувале да ја вратат во морето, ајкулата се враќала на брегот.
Задолжително погледнете го видеото.На плажа во Флорида се случи еден несекојдневен настан. Постителите имале можност да видат ајкула која се пораѓала на

Пронајдете не на следниве мрежи: