Видео: Актерката Џенифер Лоренс се посрамоти пред целиот свет

Loading...

Синоќа вниманието на речиси целиот свет беше насочено кон 85 доделување на Оскари. Актери, пејачи, и други јавни личности се собраа на едно место да бидат дел од овој свечен настан кој се одржува еднаш годишно. Може да се каже дека речиси сите од светот на филмот се собраа, а за фустаните во кој се прошетаа дамите допрва ќе се зборува.

Кога дојде време да се одлучи кој треба да победи на награда за најдобра актерка напнатоста можела  да се почувствува и  во воздухот. Одлуката беше  Џенифер Лоренс да ја добие оваа статуетка. Меѓутоа, кога тргна нагоре по скалите, се сопна и падна како што е долга и тешка! Се разбира, секој нејзин чекор беше снимен,а  нејзините колеги веднаш истрча за спасување. Тоа од срам се фати за глава меѓутоа беше  доцна. Синоќа вниманието на речиси целиот свет беше насочено кон 85 доделување на Оскари. Актери, пејачи, и други јавни личности се собраа на едно место д

loading...