Видео: Алексеј Воевода несоборливиот!

Loading...

Алексеј Воеведа е еден од најдобрите светски борачи на рака. Тој во Русија три пати се закитил со титулата државен првак во борење со рака.
Неговите тренинзи се исцрпувачки и невозможни за просечниот човек.

Погледнете како изгледаат неговите припреми за натпревари и некои од натпреварите:
Тој во Русија три пати се закитил со титулата државен првак во борење со рака.
Неговите тренинзи се исцрпувачки и невозможни за просечниот

loading...
Loading...