Видео: Али Ахмети ги покажа своите гласовни квалитети, а Амди Бајрам слатко му се смее

Loading...

На Јутјуб се појави видео каде што Али Ахмети си ги покажа своите гласовни способности. На видеото може да го заприметите Али Ахмети кој ужива во музиката и си ги покажува своите гласовни квалитети, додека во позадина е Амси Бајрам кој слатко му се смее. 
Еве за што станува збор. На видеото може да го заприметите Али Ахмети кој ужива во музиката и си ги покажува своите гласовни квалитети, додека во позадина е Амси Бајрам кој

loading...
Loading...