Видео: Алпинист-авантурист!

Loading...

Ова видео го дава вистинското значење на зборовите „не гледај надолу“!Ако имате фобија од височина не препорачуваме да го гледате ова видео.

Сите останати гладни по возбуда погледнете ја авантурата на овој човек. 

Ова е човекот што снима: 
Ако имате фобија од височина не препорачуваме да го гледате ова видео.

Сите останати гладни по возбуда погледнете ја авантурата на

loading...
Loading...