Видео: Амди Бајрам на Босфор

На следното видео ќе може да видите како Амди Бајрам си помина на посетата во Истанбул. Турците му приредија интересен и одличен прием. Па така, тој уживаше на брод со традиционална турска музика.
Исто така може да забележиме дека легендата Амди Бајрам навистина ужива во храната. Се надеваме дека посетата на Истанбул навстина му годела на Амди, па наскоро го очекуваме со нови и „мудри“ изјави.
На следниот ЛИНК може да погледнете како јајца и портокали летаа кон Амди Бајрам.
На следниот ЛИНК може да погледнете како Амди се жали дека добивал закани од Пепси.
Задолжително погледнете го видеото!На следното видео ќе може да видите како Амди Бајрам си помина на посетата во Истанбул. Турците му приредија интересен

Пронајдете не на следниве мрежи: