Видео: Англичанец имал секс со вонземјани

Loading...

Сајмон Паркс тврди дека е татко на вонземјанско бебе со има Зарка.
Тој во интервју за „Northern Echo”, раскажал дека како дете го киднапирале вонземјани и сакале да ја земат неговата душа, а не телото, па додал дека со еден вонземјанин имал сексуални однси.
Тој тврди дека вонземјаните личат на рептили, имаат човечка фигура и големи очи, а освен тоа се „многу досадни“.
Исто така нагласува дека овие „факти“ не влијаат на неговата работа и дека тој само зборува за она што го видел.
Во продолжение може да го погледнете видеотоСајмон Паркс тврди дека е татко на вонземјанско бебе со има Зарка.
Тој во интервј

loading...
Loading...