Видео: Антиталент: Песна поради која ќе посакате да сте глуви!

Loading...

Пародија или природен антиталент?Како и да е тој сериозно „убива“ со неговите вокални способности…
Слушнете го новиот хит на раперот  IceJJFish!

 
Како и да е тој сериозно „убива“ со неговите вокални способности…
Слушнете го новиот хит на раперот  IceJJFis

loading...
Loading...