Видео-Ава: Сакам да му изведам стриптиз на Жељко!

На прашањето на кого би сакале да му изведат стриптиз, станарите имаа различни одговори.
-Жељко-веднаш рече Ава.
-Сеедно ми е – по долго размислување рече Сораја.
-Ако може да бирам од сите, може Бобан?- рече Анета.
-Јас со Сораја- рече Жарко.
-Немам поим… Џабе стриптиз кога нема ништо после тоа… А, ако морам да одберам тогаш тоа си ти Маријана- рече Жељко.
-Жељко но пред тоа да му ги врзат очите и рацете- рече Топ.
Не го пропуштајте вечер големото финале на Големиот Брат.На прашањето на кого би сакале да му изведат стриптиз, станарите имаа различни одговори.

Пронајдете не на следниве мрежи: