Видео: Авион слетал на среде автопат!

Loading...

Се добро завршило.Мал авион поради дефект морал да слета на прометен автопат за време на утринските гужви…
Причината за слетувањето, односно за каков дефект станувало збор се уште не е јасно одредено. Но, за среќа и пилотот но и студентот кој бил присутен не биле повредени.
Имено, авионот слетал на автопатот а за среќа сите автомобили успеале да го заобиколат.
Од „Amelia Reid Aviation” во чија сопственост е авинонот велат дека се среќни затоа што при слетувањето биле избегнати сите кабли, пешаци па и возила.
Видеото погледнете го на следната страна!

 
Мал авион поради дефект морал да слета на прометен автопат за време на утринските гужви…
Причината за слетувањето, односно за каков дефек

loading...
Loading...