Видео: Бабава ја уништи „паметната“ новинарка!

Бабава ја уништи „паметната“ новинарка!Новинарката не беше толку паметна како што се правеше.
Бабава успеа со еден чекор да ја реши и да и покаже каде и е местото.
Погледнете како бабата ја „спушти“ на земја новинарката!

 
Новинарката не беше толку паметна како што се правеше.
Бабава успеа со еден чекор да ја реши и да и покаже каде и е местото.
Поглед

Пронајдете не на следниве мрежи: