Видео: Бабичка кажува што значи 14 Февруари!

Loading...

Сигурна во своето мислење, погледнете што одговори една бабичка на прашањето што означува 14 Февруари:Со оглед на тоа дека се ближи празникот на виното и љубовта 14 Февруари, да се потсетиме на една анкета напраена во Србија.
Сигурна во своето мислење, погледнете што одговори една бабичка на прашањето што означува 14 Февруари:

Со оглед на тоа дека се ближи празникот на виното и љубовта 14 Февруари, да се потсетиме на една анкета напраена во Србија.
Сигурна во свое

loading...
Loading...