Видео: Бебе со необична фризура стана ХИТ на Интернет

Американските медиуми пишуваат дека видеото го објавила неговата мајка и дека семејството живее во Ирска. Снимката во рок од 48 часа стана вирална, а бројни корисници на интернет масовно ја споделуваат истата, но и фотографии од малото момче.Видеото од момченцето кое има само 8 месеци ја воодушеви светската јавност, а социјалните мрежи се преполни со коментари за необичната фигура на малиот Јуниор. Бројни светски медиуми на своите програми ја пренесуваат снимката на која се наоѓа момче чија мајка му ја суши косата. Она по  што Јуниор се разликува од неговите врсници, е неговата необична фризура.
Американските медиуми пишуваат дека видеото го објавила неговата мајка и дека семејството живее во Ирска. Снимката во рок од 48 часа стана вирална, а бројни корисници на интернет масовно ја споделуваат истата, но и фотографии од малото момче.
Многумина се зачудени за должината на косата на Јуниор, но сите се сложни за тоа дека станува збор за фризура која одлично му стои. Видеото од момченцето кое има само 8 месеци ја воодушеви светската јавност, а социјалните мрежи се преполни со коментари за необичната фигура на ма

Пронајдете не на следниве мрежи: