Видео-Беквалац: Полицијата ме претресуваше поради дрога

Loading...

„Се возевме со автомобил, имавме пуштено гласна музика и така полицијата не запре. Се започна сериозно. Мене и Кристина не соблекоа до „гола кожа“. “-вели пејачката.
Беквалац открила дека на Ибица имала блиска средба со полицијата. Па 45 минути полицијата ги претресувала, од нив 10 минути биле многи стресни за пејачката.
Таа додала дека полицијата ја поврзала со албански бизнисмен кој во тој период бил на Ибица. Притоа таа таму била за снимање на  својот спот.
-Немав никаков контакт со него, односно веќе две години не комуницирам со него- истакна Наташа.„Се возевме со автомобил, имавме пуштено гласна музика и така полицијата не запре. Се започна сериозно. Мене и К

loading...
Loading...