Видео: БЕСНА ЖЕНА, за да не плати казна, ако треба ќе го искрши своето БМВ

Можеби за момент ќе ви изгледа дека женава е вистинска бунтовничка, но сигурно кога стигнала дома се покајала што не изброи прво до десет…Можеби за момент ќе ви изгледа дека женава е вистинска бунтовничка, но сигурно кога стигнала дома се покајала што не изброи прво до десет…
Мажите кои ќе го гледаат видеото ќе воздивнуваат од болка по новото возило.
Погледнете каква лудост направи оваа бесна жена кога полицаецот сакаше да и напише казна.

Можеби за момент ќе ви изгледа дека женава е вистинска бунтовничка, но сигурно кога стигнала дома се покајала што не изброи прво до десет…

Пронајдете не на следниве мрежи: