Видео: Безобразна презентерка се смее додека чита вест за мртви деца

Loading...

Новинарка од Австралија, Наташа Икселб направила срамен гест, таа се смела додека читала вест за несреќата во Индија во која настрадаа деца. Исто така ги пренесувала и информациите за протестите во Бразил со насмевка.
Наташа продолжи, со благо кажано непрофесионалното однесување додека читаше вести за деца кои ги загубиле животите при рушењето на зграда во Индија, а не успеа да се воздржи кога продолжи да чита за протестите во Бразил.
Таа по настанот и се извини на јавноста, а како причина за таквото однесување го навела смешниот прилог кој бил претходно на вестите.
-Сакам да се извинам поради моето смеење додека читав  сериозна вест. Искрено им се извинувам на сите што се почувствуваа повредени- изјавила презентерката.
Погледнете го видеото.Новинарка од Австралија, Наташа Икселб направила срамен гест, таа се смела додека читала вест за несреќата во Индија в

loading...
Loading...