Видео: Бидете внимателни кога купувате автомобил од странство – Еве зошто!

Loading...

 Овој автомобил е рекламиран и продаден како потполно нов и некористен. 
На прв поглед така и изгледаше…Но погледнете што се случи во видеото кое следи.
 

 Овој автомобил е рекламиран и продаден како потполно нов и некористен. 
На прв поглед така и изгледаше…Но погледнете што се слБидете внимателни кога купувате автомобил од странство!

loading...
Loading...