Видео-Била бремена, не знаела: Мажот и соопшти на најчудниот начин!

Не можела да си поверува.Тие веќе имаат еден син, но дефинитивно не планирале да имаат само едно дете. Сопругата Кики заборавила да пушти вода во тоалетот, па оставила примерок од урина, што сопругот го нашол и го употребил за тест за бременост. Погледнете го видеото:
 
Тие веќе имаат еден син, но дефинитивно не планирале да имаат само едно дете. Сопругата Кики заборавила да пушти вода во тоалетот, па оставила прим

Пронајдете не на следниве мрежи: