Видео: „Бомба, бомба, мала бомба“- Дали е ова новиот хит на интернет?!

Loading...

Нашата нова ѕвезда пред камерата се обиде да ја покаже својата танчерска (не)способност, сето тоа зачинето со блага еротика.И само што помисливме дека се смири ситуацијата на  јутуб каналот, се појави нова интернет сензација која со брзината на светлината почна да кружи по социјалните мрежи.
Бомба, бомба мала бомба – инспирирана од песната на миле Китиќ, нашата нова ѕвезда пред камерата се обиде да ја покаже својата танчерска (не)способност, сето тоа зачинето со блага еротика.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКИ само што помисливме дека се смири ситуацијата на  јутуб каналот, се појави нова интернет сензација која со брзи

loading...
Loading...