Видео: Братот на Кили со нова песна

Loading...

Излезе новата песна на Владимир Поп Христов наречена Скопје…Слушнете го новиот сингл на Владимир Поп Христов кој се вика Скопје. Интересен текст во кој ќе го препознаете нашиот главен град кој е опишан токму таков каков што е.Слушнете го новиот сингл на Владимир Поп Христов кој се вика Скопје. Интересен текст во кој ќе го препознаете нашиот главен град кој е опишан токму

loading...
Loading...