Видео: Чак Норис во кампања за српските избори!

Loading...

Во новиот спот на српската Либерално-демократска партија во склоп на кампањата за претстојните избори во главна улога е никој друг туку Чак Норис, кој го изговара слоганот на оваа партија: „време е“.Во склоп на својата кампања од оваа партија веќе искористија реченици од култни американски филмови во кои глумат Ал Пачино, Хемфри Богарт, Харисон Форд…
Погледнете…

 
Во склоп на својата кампања од оваа партија веќе искористија реченици од култни американски филмови во кои глумат Ал Пачино, Хемфри Богарт, Харисон

loading...
Loading...