Видео: Чекајте малце другари!

Loading...

Ако може да почнеме…?!Секако дека може да почне, но ни тој самиот не знае од каде!
Ова се едни „солидарни“ луѓе кои зависат од граѓаните и граѓаните зависат од нив!
Се уште не ја сфативте поентата?
Погледнете го видеото можеби ќе ви стане појасно.

Секако дека може да почне, но ни тој самиот не знае од каде!
Ова се едни „солидарни“ луѓе кои зависат од граѓаните и граѓаните

loading...
Loading...