Видео: Цел свет му се изнасмеа – водител заспал среде емисија во живо!

Loading...

Американскиот новинар и познато телевизиско лице Такер Карлсон, ги насмеа своите колеги во емисијата „Fox & Friends”.Американскиот новинар и познато телевизиско лице Такер Карлсон, ги насмеа своите колеги во емисијата „Fox & Friends”.
Карлсон среде емисија потонал во сон, а останатите во студиото од се срце му се изнасмеаја.
Иако на прв поглед можеби игледа како да е се наместено, сепак изгледа дека Такер навистина заспал на неколку секунди затоа што откако се буди, не е свесен и ги прашува  своите колеги дали навистина тоа оди на телевизија.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКАмериканскиот новинар и познато телевизиско лице Такер Карлсон, ги насмеа своите колеги во емисијата „Fox &

loading...
Loading...