Видео: Четири минути кои ќе ви го променат животот!

Loading...

Погледнете го ова инспиративно видео.Иако секојдневно не бомбардираат со бројни пораки кои би требало да не мотивираат подобро да го чуваме местото на кое живееме, многу од нас не им обрнуваат внимание на истите. Но, видеото кое имате шанса сега да го видите, испраќа една сосема поинаква порака.
Шпанскиот музички продуцент Карлос Чевира направи едно прекрасно видео кое ги повикува луѓето да започнат внимателно да се однесуваат со планетата.
Под името „Планетата Земја си ти“ видеото на Карлос стана вистински хит на интернет.
Со пораката „Четири минути кои ќе ви го променат животот“ Карлос успева во својата замисла, а голем е бројот на луѓе кои успеа да ги инспирира.Иако секојдневно не бомбардираат со бројни пораки кои би требало да не мотивираат подобро да го чуваме местото на кое

loading...
Loading...