Видео: Чистејќи не се ни надеваше дека ќе најде вакво нешто под снегот

Loading...

Е ова се вика снег! Сепак под толкава количина на бела падина може да се најде сешто. Но, на ваков крај никој не се надеваше!
Погледнете го ова чудесно видео од Русија. Ве советуваме да го погледнете од почеток до крај за да видите што најде ова момче во снегот. 

Сепак под толкава количина на бела падина може да се најде сешто. Но, на ваков крај никој не се надеваше!
Погледнете го ова чудесно видео о

loading...
Loading...