Видео: Членовите од комисијата му „замерија“ на Заев-„За комисија викаш, за Северина не викаш“

Што му кажаа членовите од Комисијата на Заев? Членовите од комисијата му „замерија“ на Заев-„За комисија викаш, за Северина не викаш“..Може да погледнете за што зборуваа членовите на комисијата.
Задолжително погледнете го видеото Членовите од комисијата му „замерија“ на Заев-„За комисија викаш, за Северина не викаш“.

Пронајдете не на следниве мрежи: