Видео: Човек без раце и нозе нападна крадци

Не е потребно многу ако сакате да му помогнете некому. Секој може да помогне ако сака. Едно големо браво за овој човек.
На видеото може да видете дека се обиде со викање да ги сопре, но откако не успеа се обиде и да појде по нив. Навистина е вистински херој.
Првенствено, не можеше да верува дека некој би се обидел да краде од него. Искрено, навистина е неверојатно  како крадците се осудиле да посегнат по неговите пари. Откако некои од присутните започнаа да се смеат, тој навистина се вознемири.
Погледнете сами за што станува збор. Уште еднаш големо браво за човекот.
 Не е потребно многу ако сакате да му помогнете некому. Секој може да помогне ако сака. Едно големо браво за овој човек

Пронајдете не на следниве мрежи: