Видео: „Човек – мајмун“ ги воодушевува туристите

Loading...

На поголемиот број од луѓето им е потребна цела опрема за да се искачат по стрмните карпи и планини.  Меѓутоа, тоа не важи и за „човекот мајмун“На видеото објавено на интернет од полуостровот Раилеј на Тајланд, Неу познат како „човек – мајмун“ демонстрира вештини користејќи ги само своите голи раце.
Неу инаку е легенда во ова место. Сепак, тој е многу скромен и ги покажува своите вештини пред туристите доколку го замолат исклучиво за фотографирање.
Во видеото можете да го видите „човекот – мајмун“ во неверојатни пози, па затоа изгледајте го до крај.
Сепак, не се обидувајте да го имитирате.

На видеото објавено на интернет од полуостровот Раилеј на Тајланд, Неу познат како „човек – мајмун“ демонстрира вештини користејќ

loading...
Loading...