ВИДЕО: Човекот за кој се верува дека е Елвис Присли конечно излезе со изјава

Loading...

„Елвис“ проговори, а мистеријата продолжува:Неодамна, публиката се крена на нозе откако излезе снимка што сите ги увери дека Елвис е жив и се крие во својот дом, маскиран како градинар кој работи токму во домот на Елвис, и кој одговара на описот, се разбира со соодветната возраст.
Како и што се очекуваше, тој тврди дека не е Кралот.
Во најновото видео, жена по име Дарси Друк тврди дека го нашла познатиот градинар кој сите го нарекуваат Елвис. Човекот изгледа како да му е интересен фактот дека го сметаат за Елвис во тајност.
Тој се вика Бил и вели дека нема навистина 81 година, колку што би имал Елвис кога би бил жив, и шеговито се споредува со лик од играта „Покемон Гоу“, бидејќи во последно време сите одат по него со мобилните телефони во обид да го уловат.
Но, Бил тврди дека е братучед на Елвис, а токму оваа изјава направи публиката воопшто да не верува на тоа што тој го кажува.
Погледнете го видеото направено како одговор откако можниот Елвис беше „фатен на дело“:
Неодамна, публиката се крена на нозе откако излезе

loading...