Видео: Да можеше Барби да зборува, што ќе ви кажеше?

Loading...

Денес се повеќе млади луѓе немаат доволно самодоверба, бидејќи не постои начин да го постигнат зацртаниот идеал, кој им го поставија куклите со кои си играа во детството. Примери се Барби куклите или фигурите на акционите херои.Пред само две децении, манекенките од пистите биле полесни за само осум проценти од просечните дами. Денес тие се послаби за неверојатни 23 проценти!
Просечниот маж е висок околу 175 сантиметри, а тежок 85, 5 килограми. Просечниот манекен висок е 180 сантиметри, а има помалку од 70 килограми.

Се си има своја убавина, но не секој ја гледа! – рекол Конфучије. 
Погледнете во видеото: 
Пред само две децении, манекенките од пистите биле полесни за само осум проценти од просечните дами. Денес тие се послаби за неверојатни 23 процент

loading...
Loading...